Despre Noi

Misiune

     Frumusetea interioara si exterioara este unul dintre principalele scopuri al Conceptului unei vietii sanatoase. Tindem sa il atingem cu ajutorul produselor noastre avand ca baza un sistem eficient de mentinere a sanatatii si de crestere a energiei organismului.
     Suntem convinsi ca frumusetea din interiorul si din jurul nostru este o consecinta directa a modului nostru de viata si, de aceea, consideram ca numai incepand cu noi insine putem schimba lumea din jur si ne putem bucura cu adevarat de bogatia si diversitatea sa.  
     Persoanele care au optat in favoarea unei vieti active si a longevitatii, impartasesc cu bucurie descoperirile lor si altor persoane. Astfel, fiecare dintre noi participa la construirea armoniei si frumusetii.
     Asa este si misiunea noastra: « Sa facem lumea mai frumoasa! ».

 

 

 Valori

Umanism

     Respectam nu doar dreptul fiecarui om la libertate, dezvoltare personala si fericire, insa va  oferim si o cale accesibila pentru realizarea acestor scopuri.

     Ajutand oamenii sa-si mentina tineretea, sa-si fortifice sanatatea si sa devina activi pentru multi ani, ne dorim sa formam o noua atitudine, mai atenta fata de personalitatea umana.

     Suntem convinsi ca doar succesul si dezvoltarea fiecaruia dintre noi pot crea un viitor mai bun pentru toti.

Onoare

     Pretuim tot ce este mai bun in oameni si consideram ca relatiile cu adevarat productive se pot construi numai pe principiul increderii si respectului reciproc.

Activitatea in echipa

     Unitatea de grup este cheia succesului. Datorita sprijinului reciproc si parteneriatului de idei realizam usor si repede rezultatele dorite urmand aceleasi scopuri.

Calitate

     Toate produsele sunt fabricate conform celor mai moderne tehnologii, conform standardelor GMP si sunt supuse unui permanent control al calitatii.

     Suntem constienti de faptul ca increderea in calitate se formeaza doar in urma experientei proprii.

     Eficienta produselor este confirmata  de aprecieri din partea consumatorilor multumiti, care spun: ”Conceptul functioneaza!”. Aceste aprecieri ne inspira in procesul de creare si perfectionare.

     Asa se contureaza inca un scop : sa oferim oamenilor acces pentru produse de calitate ca sa-si imbunatateasca calitatea vietii.

Perfectionare

     Dorinta de a atinge anumite scopuri este un motiv excelent pentru autoperfectionare. Lumea nu stagneaza, ea evolueaza odata cu progresul. Cautarea unor noi solutii, libertatea gandirii si creativitatea ne ajuta sa descoperim noul in interiorul nostru si sa oferim lumii tot ce avem mai bun.

 

 

 


Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club