Returnare Produse

A. Consumatorul are dreptul de a completa acest formular de Returnări, în termen de 24 de ore de la primirea/ridicarea produsului.

B. Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si vă vom raspunde prin e-mail în termen de 24 de ore, cu instructiuni de returnare.

C. Produsul returnat trebuie să fie în ambalajul original nedesfăcut cu toate accesori¬ile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit.

D. În cazul în care în termenul de 2 de zile de la data notificării de renunțare în scris de către cumpărător, acesta din urma nu returnează produsul, returnarea produselor nu se va accepta.

E. În cazul în care la livrarea coletului de către serviciul de curierat destinatarul consta¬tă o deteriorare a coletului datorată condițiilor de transport, acesta trebuie să îi solicite curierului să întocmească un proces verbal de constatare a calității coletului și să ne anunțe pe e-mail, specificând numărul de AWB al coletului și numărul procesului verbal. În condițiile de mai sus poate refuza primirea coletului, iar pe baza procesului verbal îi vom retrimite comanda.

Informaţii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comandă:


Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnări:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare:

Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club