RECICLARE PRODUSE

RECICLARE PRODUSE

CORAL CLUB ROMÂNIA a lansat proiectul ”Un mediu mai curat”. Am hotărât să colectăm ambalajele de plastic ale produselor Coral la sediul din București (Sector 1, strada Vrancea, nr. 5) contribuind astfel la păstrarea unui mediu ecologic. Ambalajele se primesc prin aducerea la sediu sau prin curierat.

În ultima perioadă, noțiunea de “verde” referitoare la ecologie a căpătat noi dimensiuni, nemaifiind doar un moft, o acțiune de PR sau o modă, ci o componentă distinctă a strategiilor de dezvoltare. De ce este necesară reciclarea? Reciclarea materialelor refolosibile reduce drastic consumul resurselor naturale (petrol, apă, energie) precum şi nivelul emisiilor nocive în aer.

Faţă de alte metode ecologice, reciclarea este cea care presupune cel mai mic efort din partea societății, dar și unul foarte eficient pentru că ne responsabilizează. Fiecare dintre noi, ca reprezentant al comunităţii, are puterea şi obligaţia de a influenţa procesul de ecologizare.

Prin atitudinea ta poți contribui la acest proiect și să fii răsplătit pentru responsabilitate.
Membrii care vor recicla cea mai mare cantitate de plastic, lunar vor fi premiați cu produse Coral Club! Câștigătorii vor fi anunțați în fiecare lună. 

Reciclează, câștigă premii și fii un exemplu ca să creăm împreună un mediu mai curat!

 

Nu sunt produse în această categorie.
Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club