DIGESTIE USOARA

DIGESTIE USOARA

    Medicii chinezi sunt adeptii proverbului: ”Nu suntem ceea ce mancam, ci doar ceea ce asimilam” si de aceea le propun bolnavilor ”sa-si caute boala pe fundul farfuriei”. Aceste cuvinte ascund o mare doza de adevar. In ultimul timp incalcam tot mai des legile naturii, in ceea ce priveste caracterul natural al componentelor necesare din alimentatia noastra. Pentru o digestie optima este necesar, in primul rand, consumul de ”hrana vie”: naturala, sanatoasa si proaspat preparata. Trebuie evitat excesul de sare si zahar. Pot fi daunatoare produsele cu termen lung de valabilitate, pline de aditivi,  aparent atragatoare, lipsite de putere de vitalizare in procesul de metabolizare. O componenta obligatorie a alimentatiei optime o constituie apa curata, biologic disponibila, in cantitate suficienta.

    Dereglarea proceselor de digestie si asimilare sta la baza dezvoltarii multor afectiuni si poate fi generata de urmatoarele  cauze:

1. Dereglarea microbiocenozei normale a intestinului ca urmare a actiunii daunatoare a factorilor ecologici, a alimentatiei irationale, a consumului bauturilor acidulate, antibioticelor etc. O conditie necesara a alimentatiei echilibrate o reprezinta suplimentarea de bacterii benefice. Mega Acidophilus este un complex optim echilibrat de bacterii benefice. Prezentarea sub forma incapsulata apara bacteriile de distrugerea in mediul acid al sucului gastric.

2. Prelucrarea avansata a alimentelor. Din cele 96000 de tipuri de organisme vii, care populeaza planeta noastra, numai omul foloseste hrana tehnologizata, in mare parte ”moarta”, incercand sa-si recreeze din ea citoplasma vie a celulelor sale. In cazul prelucrarii termice (peste 600C), a murarii, afumarii, marinarii, cele mai multe dintre enzime se distrug si, prin urmare, devine necesara suplimentarea acestora prin hrana. Trebuie sa stim ca enzimele de provenienta vegetala au o influenta benefica asupra restabilirii functiilor glandelor digestive si nu provoaca dependenta. Assimilator – un complex de enzime digestive, cu adaos de pulbere de calciu coralier, asigura functionarea normala a tractului digestiv si asimilarea substantelor nutritive.

3. Lipsa enzimelor in produsele consumate, care au fost supuse prelucrarii termice si a altor tipuri de prelucrare. DigestAble este un complex unic de compusi vegetali, care asigura organismului toate substantele biologic active necesare. Acest produs natural ajuta la crearea unor conditii optime pentru digestie, energizeaza si creste rezistenta.

4. Insuficienta vitaminelor, mineralelor si a altor substante biologic active, necesare pentru buna desfasurare a procesului de digestie.

5. Deficitul apei in organism se rasfrange negativ asupra functionarii organelor aparatului digestiv. Este necesara mentinerea in organism a unei balante optime de rezerve de apa, consumand, de preferinta, apa calitativa biodisponibila.

    Eficienta aplicarii programului creste daca produsele sunt baute cu apa biologic activa CORAL-MINE, ce contine minerale alcalinizatoare. Aceasta apa are proprietati biologice imbunatatite (tensiune superficiala scazuta, pH alcalin 8-8,5/l apa, potential de oxido-reducere negativ), care corespund necesitatilor celulelor organismului. Apa structurata CORAL-MINE este imbogatita cu minerale si are un gust placut.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Kelp
             Kelp (100 comprimate)      &nb..
Magneziu
             Magneziu (90 capsule)     &nbs..
Spirulina Premium
            Spirulina (200 comprimate) ..
Usturoi cu ulei de soia
           Usturoi cu ulei de soia (90 capsule)   &nb..
Wellness Imunitate
               Wellness Imunitate I-Pack    ..
Wellness Nutritie Zi de Zi
      Wellness Nutritie Zi de Zi *Notă importantă - Beneficiați de pretur..
Wellness Program Deparazitare
      Wellness Program Deparazitare      NOU! Cumpara acum..
Anghinare
        Anghinare (90 capsule) *Notă importantă - Benefici..
Assimilator
           Assimilator (90 capsule) NO..
B-Kurunga
             B-Kurunga (90 capsu..
Chlorella
              Chlorella (180 com..
Colostru Plus
        Colostru Plus (120 capsule)    NOU! Cumpara acum C..
Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club