INGRIJIREA PIELII

INGRIJIREA PIELII

    In prezent, bolile pielii reprezinta o patologie foarte raspandita: se intalnesc de la copiii nou-nascuti sub forma de diateze pana la oamenii de diferite varste sub forma de dermatite, eczeme, psoriazis etc. Dermatologii cu experienta considera ca din numarul mare de afectiuni ale pielii, cele legate intr-adevar de piele sunt doar cateva. Acestea sunt afectiunile provocate de capuse si paraziti, iar restul sunt manifestari ale bolilor organelor interne.

   Inainte de aplicarea programelor pentru insanatosirea pielii este recomandata aplicarea programului natural antiparazitar complex. Trebuie utilizata optim si curatarea sistemica. Deseori acesti doi pasi sunt suficienti pentru a restabili pielea. Insa exista si programe speciale de curatare si intarire a pielii.

    Pielea este un sistem excretor foarte puternic, este ”a doua serie de rinichi”. Cand alte sisteme excretoare (digestiv, uroexcretor, respirator si limfatic) sunt blocate, intreaga sarcina de eliminare a toxinelor o preia asupra sa pielea, ca un puternic organ al detoxifierii. In principal, pielea este afectatata de:

1. Agresiunea bacteriilor, virusilor, ciupercilor, parazitilor si protozoarelor. Existand in corpul nostru, acestea traiesc, se inmultesc, elimina toxine si toxoide, mor si otravesc mediul nostru intern. Iar pielea elimina toate aceste substante nocive prin suprafata sa. In cazul in care iti doresti o piele sanatoasa, curata ficatul, acesta fiind principalul organ al dezintoxicarii. Unul dintre produsele detoxifiante cu actiune blanda este anghinarea care are o actiune colagoga, diuretica si sudoripara, activizand si alte sisteme de eliminare a toxinelor, inclusiv pielea.

2. Sarcina ecologica endotoxica cu doze mici de nitrati, nitriti, pesticide, produse sanitaro-igienice, detergenti, sampoane si alte produse chimice si cosmetice. Pentru a stimula restabilirea balantei minerale, cea mai indicata este lucerna. Avand un sistem fascicular adanc de radacini, aceasta extrage din sol substantele benefice de la adancimi inaccesibile pentru alte plante. Datorita acestui fapt, lucerna are in compozitia sa un complex echilibrat de proteine si minerale, imbunatatind alimentatia pielii si prevenind imbatranirea ei.

3. Alimentele intens procesate, care contin aditivi precum: conservanti, coloranti, agenti de afanare, stabilizatori. Lipsa enzimelor in alimente si componenta neechilibrata de vitamine si minerale a acestora. Pentru imbunatatirea curatarii organismului de substante toxice, pentru cresterea imunitatii, protectia celulelor pielii impotriva radicalilor liberi este indicata administrarea seleniului, vitamina E, zinc, si MSM.

4. Microtraumele cu localizare la nivelul pielii ce se pot produce accidental la locul de munca, in gospodarie, in gradina etc. In cazul fisurilor locale, ranilor, ulceratiilor si altor leziuni ale pielii unul dintre cele mai bune produse, cu renume international balsamul pentru piele Emu Oil, Tree tea oil, Aloe Gel – un puternic antiseptic si regenerator al pielii.

5. Unul din mecanismele principale ale imbatranirii si distrugerii pielii este deshidratarea si oxidarea. Ne-am dezvatat practic sa bem apa curata, aceasta fiind inlocuita de bauturi acide, carbogazoase, artificiale, care deregleaza puternic rezervele de apa ale organismului si schimba homeostaza acestuia (stabilitatea mediului intern). Este necesara mentinerea in organism a unei balante optime de rezerve de apa, consumand, de preferinta, apa calitativa biodisponibila.

Eficienta aplicarii programului creste daca produsele sunt baute cu apa biologic activa Coral Mine, ce contine minerale alcalinizatoare. Aceasta apa are proprietati biologice imbunatatite (tensiune superficiala scazuta, pH alcalin 8-8,5/l apa, potential de oxido-reducere negativ), care corespund necesitatilor celulelor organismului. Apa structurata Coral-Mine este imbogatita cu minerale si are un gust placut.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Gel cu argint coloidal Silver
           Gel cu argint coloidal Silver (44 ml) &nbs..
Grasime de Emu cu ulei arbore de ceai
         Grasime de Emu cu ulei arbore de ceai (15 ml) NOU! Cum..
Lecitina
             Lecitina (120 capsule)    NOU! Cump..
MSM cu biotina
              MSM cu biotina ..
Scoarta de arborele furnicilor cu seleniu Pau D’Arco
             Scoarta de arborele furnicilor cu seleniu Pau D’A..
Seleniu organic
            Seleniu (100 capsule) ..
Ulei cosmetic grasime de Emu
         Ulei cosmetic grasime de Emu (60 ml)    ..
Ulei cosmetic grasime de Emu
        Ulei cosmetic grasime de Emu (30 ml)     &nbs..
Wellness HydraMax
      Wellness HydraMax      *Notă importantă - Beneficiaț..
Anghinare
        Anghinare (90 capsule) *Notă importantă - Benefici..
Beauty Shake cu cacao
           Beauty Shake cu cacao (500 g)     NOU..
Beauty Shake cu portocale și mango
           Beauty Shake cu portocale și mango (500 g) &nbs..
Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club