INGRIJIREA RINICHILOR

INGRIJIREA RINICHILOR

    Rinichii sunt una dintre verigile principale ale sistemului excretor al organismului, asigurand filtrarea sangelui intrucat prin urina pe care o elaboreaza elimina deseurile si apa in exces. Acest ”filtru biologic” functioneaza intr-un regim foarte intens: in fiecare minut rinichii curata 1,6 litri de sange. Modul nostru de viata contribuie la suprasolicitarea rinichilor, care se imbolnavesc deseori inaintea altor organe. Datorita importantei lor vitale pentru organism, trebuie sa le asiguram conditii optime de functionare. Enumeram cateva cauze care pot cauza aparitia afectiunilor renale:

1. Procesele inflamatoare ale sistemului uroexcretor. Infectia poate patrunde in sistemul uroexcretor atat pe cale ascendenta, de exemplu in cazul bolilor care se transmit pe cale sexuala, cat si pe ”caile de transport” (sange, limfa) in cazul prezentei in organism a focarelor de infectie. Afectiunile inflamatorii ale sistemului uroexcretor necesita terapie antibacteriana de lunga durata, de aceea este atat de importanta cautarea unor remedii de substituire. In cazul afectiunilor renale este benefica utilizarea  produselor antibacteriene naturale. Unele dintre cele mai utilizate si eficiente remedii naturale sunt Pau D’Arco si argint coloidal.

2. Procesele de retentie in caile urogenitale favorizeaza aparitia proceselor inflamatorii. Ele duc, de asemenea, la crearea unui mediu favorabil pentru dezvoltarea litiazei renale. Un usor efect diuretic, care asigura drenarea rinichilor, obtinut in special prin utilizarea fito-produselor, este benefic in cazul oricarei patologii a rinichilor. Anghinarea este recunoscut ca un remediu usor diuretic, sigur pentru organism. 

3. Alimentatia neechilibrata, care duce la epuizarea celulelor rinichilor. Rinichii suporta o sarcina considerabila, legata de detoxifierea permanenta a organismului si de aceea necesita un grad ridicat de alimentatie celulara. Lucerna este o planta unica, care contine o mare cantitate de vitamine, minerale si microelemente. Lucerna  este un diuretic usor. Actioneaza ca remediu diuretic si antiinflamator, care favorizeaza eliminarea sarurilor acidului uric si scaderea nivelului de colesterol in sange. LymFlow contribuie la eliminarea toxinelor, a excesului de lichide din organism si sustinerea la un nivel optim de functionarea a sistemului limfatic.

4. Rinichii suporta o suprasolicitare masiva in cazul deficitului de apa in organism si a utilizarii unei ape cu calitate deficitara. Suprasolicitandu-se, rinichii se imbolnavesc deseori inaintea altor organe, de aceea trebuie sa le asiguram conditii optime de functionare.  

    Eficienta aplicarii programului creste daca produsele sunt baute cu apa biologic activa Coral-Mine, ce contine minerale alcalinizatoare. Aceasta apa are proprietati biologice imbunatatite (tensiune superficiala scazuta, pH alcalin 8-8,5/l apa, potential de oxido-reducere negativ), care corespund necesitatilor celulelor organismului. Apa structurata Coral-Mine este imbogatita cu minerale si are un gust placut.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Argint coloidal
         Argint coloidal (118 ml)      ..
Pentokan Potasiu efervescent
           Pentokan Potasiu efervescent  (20 pastile efer..
Anghinare
        Anghinare (90 capsule) *Notă importantă - Benefici..
Lucerna Alfalfa
             Lucerna Alfalfa (120 comprimate)   ..
LymFlow drenare limfa
         LymFlow drenare limfa (90 capsule) ..
Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club