MENTINEREA VEDERII

MENTINEREA VEDERII

    Vederea este un mare dar, unul din cele 5 simturi de baza care ne ajuta sa ne desfasuram activitatea zilnica. Potrivit studiilor sociologice, oamenilor le este teama sa ramana fara vedere la batranete, sa piarda complet legatura cu lumea exterioara si sa ramana neajutorati. Refacerea vederii este foarte dificila, mult mai simpla fiind mentinerea acesteia. Principalii factori care contribuie la aparitia unor deficiente de vedere sau chiar la pierderea acesteia sunt:

1.Lipsa din alimentatie a beta-carotenului, necesar pentru sinteza vitaminei A, care participa in mod activ in procesul de transmitere a impulsului luminos pe retina ochiului. Asigurarea unei surse naturale de carotenoide, care participa la transformarea energiei luminii in energie bioelectrica. O astfel de sursa este produsul fabricat din alge – Phycotene, care contribuie la imbunatatirea calitatii vederii nocturne.

2. Dereglarea micro-circulatiei sanguine si procesele inflamatorii in capilarele retinei ochiului. Imbunatatirea microcirculatiei poate fi obtinuta prin utilizarea produsului complex antioxidant, ActiVin, care creste elasticitatea vaselor si normalizeaza permeabilitatea capilarelor retinei ochiului.

3. Alimentarea insuficienta a aparatului fotosensibil al retinei ochiului cu substante biologic active esentiale (minerale, vitamine, acizi grasi polinesaturati din clasa Omega). Din cele mai vechi timpuri in oftalmologie se utilizeaza Silurul – o planta unica, a carei denumire populara, „planta sau floare de ochi”, vorbeste de la sine despre proprietatile sale curative. Prin continutul sau crescut in vitaminele C, A si B, silurul exercita actiune antiinflamatoare si imbunatateste microcirculatia in vasele din spatele ochiului, combate procesele inflamatorii, contribuie la reducerea proceselor de degenerare si distrofie la nivelul tesutului retinei, in special la varstnici.

4. Reducerea vitezei de transfer si a calitatii transmiterii semnalului vizual prin fibra nervoasa. Epuizarea rezervelor de lecitina conduce la dereglari serioase ale vederii. Lecitina reface viteza de transfer a impulsului nervos, precum si membrana mielina a fibrelor nervoase, formata in proportie de aproape 60% din lecitina.

5.Lipsa de lichide din organism duce la dereglarea functionarii organelor vederii. Este necesara mentinerea in organism a unei balante optime de rezerve de apa, consumand, de preferinta, apa calitativa biodisponibila.

   Eficienta aplicarii programului creste daca produsele sunt baute cu apa biologic activa Coral-Mine, ce contine minerale alcalinizatoare. Aceasta apa are proprietati biologice imbunatatite (tensiune superficiala scazuta, pH alcalin 8-8,5/l apa, potential de oxido-reducere negativ), care corespund necesitatilor celulelor organismului. Apa structurata. Coral-Mine este imbogatita cu minerale si are un gust placut.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Antistres MindSet
           Antistres MindSet  (90 capsule) NOU! ..
Calmant Evening Formula
           Calmant Evening Formula  (60 capsule) ..
Visi Prime pentru ochi
            Visi Prime pentru ochi (30 capsule)  ..
ActiVin Resveratrol
          ActiVin Resveratrol (60 capsule) ..
Taurina
             Taurina (60 capsule)     ..
Ulei din ficat de rechin
          Ulei din ficat de rechin (60 capsule) ..
Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club