Omega 3, 6 si 9

Producător: BIO INTERNATIONAL, SUA
Cod produs: 2105
Disponibilitate: În Stoc

             Omega 3, 6 si 9 (60 capsule)

    NOU! Cumpara acum Omega 3, 6 si 9 la pret de depozit si primesti beneficii pentru fidelitate.

*Nota importanta - Dupa inregistrarea gratuita pe site-ul depozitului se vor afisa preturile de depozit cu reducere de 20%, pentru cumparaturile dumneavoastra online sau prin comenzi telefonice la 0799518665.

      In anul 1862 farmacistul norvegian, Peter Miller, punea in vanzare sticlute cu ulei de peste purificat, pe care il recomanda in scopuri curative si profilactice. In acest fel, uleiul de peste a intrat in rutina zilnica a norvegienilor. Mult mai tarziu, dupa efectuarea a numeroase studii, au fost descoperite componentele pozitive ale uleiului de peste. Acizii de Omega-3 si Omega-6 (complexul acestora poarta numele de vitamina F) au fost descoperiti abia in prima jumatate a secolului XX.

       Totusi, acizii Omega-3 si Omega-6 au atras atentia medicilor abia la sfarsitul anilor 1970. Oamenii de stiinta din Danemarca erau interesati de excelenta stare de sanatate si deosebita longevitate a eschimosilor care populau zonele de coasta ale Groenlandei. Dupa efectuarea a numeroase studii s-a reusit sa se clarifice faptul ca incidenta scazuta la acest grup etnic a cazurilor de hipertensiune, tromboze, ateroscleroza, alte tulburari cardio-vasculare este in mod direct legata de consumul regulat de peste marin, bogat in acizi grasi. Aceste date au fost ulterior confirmate de analiza sangelui locuitorilor Japoniei, Olandei si ai zonelor de coasta din alte tari.

      Acizii grasi sunt compusi naturali continuti in grasimi, uleiuri si ceruri de origine vegetala si animala.

In functie de natura legaturilor chimice dintre atomii de carbon, se diferentiaza urmatoarele tipuri de acizi grasi:

     Acizi grasi saturati.  Sursele de acizi grasi saturati sunt reprezentate de grasimea animala si grasimea din produsele lactate, uleiul de cocos si palmier, grasimile hidrogenate (margarina).

    Acizi grasi nesaturati. Sursele bogate de grasimi nesaturate sunt reprezentate de uleiurile vegetale (uleiul de in, uleiul de porumb, uleiul de soia, uleiul de masline, uleiul de floarea soarelui), fructele de mare (creveti, midii, stridii, calmar), nuci (migdale, alune, caju), seminte (susan, soia, in, floarea soarelui), avocado, masline. Acizii grasi nesaturati se clasifica in urmatoarele categorii:

        acizi grasi mononesaturati (omega 9)

•        acizi grasi polinesaturati (Omega 3 si 6)

      In mod ideal, produsele care contin in cantitati suficiente acizi grasi polinesaturati trebuie incluse in dieta zilnica, insa in conditiile vietii moderne acest lucru nu este intotdeauna posibil. In plus, ecologia de calitate redusa, fumatul, stresul, duc, de regula, la cresterea necesarului de acesti nutrienti inportanti in organism. Tocmai de aceea in viata cotidiana nu beneficiem de cantitatea necesara de acizi nesaturati Omega-3, -6 si -9.

     Omega 6 si 3, acizi grasi polinesaturati, reprezinta componente importante din structura membranelor celulare ale organismului nostru.

    Consumul suficient de Omega 3 si 6 ajuta la mentinerea sanatatii celulelor sistemelor imunitar si cardiovascular, eliminarea colesterolului “rau” (de densitate redusa) din organism, datorita acestui fap se reduce riscul de tromboza din cauza placilor de colesterol, precum si riscul de deteriorare a acestora.

   Omega 3 imbunatatesc metabolismul in celulele cerebrale, favorizeaza activizarea acestora, le protejeaza de deteriorari.

   Omega 3 si  6 sunt nutrienti importanti pentru organele vazului. Un consum suficient de acesti acizi grasi ne ajuta sa atenuam simptomele “ochiului uscat” si sa reducem procesele inflamatorii.

   Cu ajutorul unei cantitati suficiente in organism de Omega 3, 6 și 9 este imbunatatita starea de sanatate a pielii si elasticitatea acesteia.

   Au fost publicate datele studiilor, conform carora Omega 9 acizii grasi sunt capabili sa imbunatateasca metabolismul, sa influenteze in mod favorabil dispozitia si sa reduca riscul de dezvoltare a aterosclerozei

   In consecinta, prin consumul regulat de acizi grasi Omega 3, 6 si 9 beneficiem de o imunitate puternica, o inima sanatoasa, vase elastice, reducem nivelul de colesterol “rau” din vasele de sange, ajutam creierul sa faca fata stresului si provocarilor intelectuale.

  In acest caz, mentinerea unui nivel suficient de acizi grasi polinesaturati este posibila doar cu ajutorul surselor alimentare, inclusiv cu ajutorul suplimentelor alimentare biologice, precum Omega 3 6 si 9. Suntem gata sa oferim fiecaruia acizii grasi polinesaturati in cantitatea de care are nevoie!

  Sa vedem cum acest produs poate imbogati dieta Dvs. zilnica, va poate imbunatati starea generala de sanatate, dispozitia si va poate creste nivelul de activitate.

  In prezent, consumam foarte putini acizi grasi Omega 3. Trebuie sa consumam peste marin (scrumbie, ansoa, hering, sardine, somon) cel putin de doua ori pe saptamana. Insa, din multe motive nu toti ne putem permite acest lucru.

   Trigliceridele  acizilor grasi polinesaturati Omega 3, 6 si 9 provin din uleiul de peste, deci este un produs de origine naturala.

   Uleiul de limba mielului (alta denumire a planteiboranta) contine cea mai mare cantitate de acizi grasi polinesaturati de origine vegetala Omega 6 – acid linoleic si gamma-linolenic (GLA), care:

   - Sunt implicati in sinteza eicosanoidelor, care sunt substante speciale, importante pentru derularea in conditii normale a numeroaselor reactii din organism, inclusiv procesele de constituire, crestere si reproducere a celulelor;

   - Reduc nivelul de colesterol de densitate redusa, impiedicand astfel depunerea acestuia pe peretii vaselor;

   - Sunt capabili sa reduca continutul de proteina fibrinogen si de enzima trombina, care ingroasa sangele si provoaca aparitia trombilor;

   - Sunt foarte importanti pentru alimentatia pielii, mentin elasticitatea, tineretea si sanatatea acesteia.

   Uleiul de in reprezinta o sursa pretioasa de acid alfa-linolenic , care este un acid gras ce face parte din grupa acizilor grasi polinesaturati Omega-3. Contine la un nivel destul de ridicat acizi grasi mononesaturati – acidul oleic si acidul gras nesaturat Omega-6 – acidul linoleic.

   Componenta principala a uleiului de masline este reprezentata de acidul oleic mononesaturat (Omega-9). Acest acid favorizeaza dizolvarea placilor de colesterol de pe vasele de sange, impiedicand in acest fel dezvoltarea aterosclerozei si a altor afectiuni cardiovasculare. Ajuta la mentinerea nivelului de glucoza din sange (in special la diabetici). Intareste sistemul imunitar al organismului.

   Unul din componentele Omega 3, 6 si 9 este reprezentat de uleiul de limba mielului, fiind cea mai importanta sursa de acid gamma-linolenic.

   Acidul gamma-linolenic (AGL) — este un acid gras esential, reprezentantul clasei Omega 6, necesar organismului pentru excretia anumitor hormoni si substante similare hormonilor, care poarta denumirea de prostaglandine. Prostaglandinele sunt implicate in diverse procese fiziologice: reduc durerea si inflamatia, controleaza nivelul de colesterol din sange si regleaza ciclul menstrual.

 Prin implicarea in excretia de prostaglandine, acidul gamma-linolenic previne inflamatia.

  - Are un efect favorabil asupra sistemului imunitar si functionarii creierului.

  - Imbunatateste compusul lipidic din sange.

  - Previne imbatranirea prematura.

  - Participa la normalizarea nivelului de hormoni proprii, care contribuie la atenuarea gravitatii bufeurilor, reduce hiperhidroza, iritabilitatea, vertijul si durerea de cap, constatate in perioada sindromului premenstrual si a menopauzei, regleaza presiunea arteriala. Este nepretuit pentru fondul hormonal al femeilor si barbatilor dupa  varsta de 40 de ani!

  - Favorizeaza secretia de adrenalina si endorfina, care “agita” organismul in situatii de stres, imbunatateste statusul emotional.

   Ambele substante nutritive Lecitina si Omega – reprezinta materialul de constructie pentru membranele celulare, in primul rand pentru membranele celulare cerebrale. Omega-6 si -3 sunt incorporate in fosfolipidele membranare, asigurand flexibilitatea si permeabilitatea acestora pentru substantele nutritive. Iar lecitina constituie sursa fosfolipidelor in sine, cel mai important element nutritiv pentru toate verigile sistemului nervos, marind bioaccesibilitatea acizilor grasi polinesaturati. Nivelul echilibrat din organism al acestor doua substante se reflecta in mod pozitiv asupra dispozitiei, memoriei si tonusului general.

  Studiile au demonstrat ca administrarea concomitenta de omega 3 si lecitina favorizeaza cresterea atentiei in perioadele de stres mental, chiar și in perioada de oboseala.

  In consecinta, administrarea concomitenta a produselor Lecitina si Omega 3, 6 si 9 sau Omega 3 si 6  vor contribui la imbunatatirea memoriei, a atentiei, va facilita invatarea si rezistenta la stres.  

  Omega 3, 6 si 9 contine trigliceride Omega-3 (120 mg), precum si uleiuri vegetale Omega 3, 6, 9 (468 mg) – componente utile si necesare pentru profilaxia zilnica a bolilor cardiace si vasculare. Produsul are efect curativ complex: asigura elasticitatea vaselor de sange, un sistem nervos puternic, un fond hormonal sanatos, ten frumos si neted.

Produsul Omega 3, 6 si 9 este util:

In profilaxia afectiunilor cardiovasculare;

In cazul alergiilor;

In cazul deficitului de memorie și atenție;

Pentru imbunatatirea sanatații pielii;

In cazul sindromului „ochiului uscat”;

In cazul sindromului de „oboseala cronica”;

In cazul imunitatii scazute;

In cazul schimbarilor de dispozitie;

In sindromul premenstrual;

Pentru mentinerea sanatatii articulatiilor puternice.

           Calitatea este criteriu tau ?        

     Inscrie-te gratuit, recomanda si participa activ pentru sanatatea ta si a celor apropiati.

             Mod de administrare

    Se consuma: 2 capsule pe zi in timpul meselor principale sau conform recomandarilor specialistului.

    Suplimentele nutritive naturale completeaza aportul regimului alimentar zilnic pentru intretinerea unui mod de viata sanatos sau restabilirea organismului in caz de tratament.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Toate preturile contin TVA ANPC Creare Magazin Online

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club