SISTEM CARDIOVASCULAR

SISTEM CARDIOVASCULAR

     Sangele este unul dintre cele mai importante lichide din organism.
     Sangele este parte a arborele circulator si transporta prin globulele rosii, catre fiecare celula vie din organism, substante nutritive si oxigen. Acestea sunt folosite de celule pentru a produce energia necesara functionarii corpului si ca materii prime pentru dezvoltarea si regenerarea tesuturilor. Difuzia catre celule se face prin intermediul unui sistem de artere, vene si capilare (prin acestea din urma ajung efectiv catre celulele organelor si tesuturilor). Sangele curata si reziduurile rezultate din aceste procese (de fapt el transporta substantele inutile, CO2 si saruri acide, catre plamani si rinichi, unde este si filtrat).

     Sangele contine de asemenea si ‘unitatea de graniceri’ – globulele albe ce se lupta cu agentii patogenii invadatori.
     Sangele, ‘izvorul vietii’, este cel care determina de fapt gradul de sanatate al intregului organism.
     Toate bolile rezulta din imbolnavirea sangelui datorita stresului, reactiilor emotionale, tulburarilor ce apar cand acesta este perturbat in modalitatile lui de circulatie normala sau intoxicat, impurificat, nicotinizat, alcoolizat cu substante straine de natura noastra.
     Orice substanta straina introdusa cu sau fara voie in circuitul sanguin produce un dezechilibru, o impurificare, o schimbare in privinta maririi sau micsorarii vaselor de sange sau a vitezei circulatiei lui, ducand la blocaje si in cele din urma la imbolnavire. Cand deseurile acide intra in sange, sistemul sanguin incearca sa le elimine prin plamani (CO2) si rinichi (saruri din urina). Iar cand sunt in exces, se produce o perturbare a pH-ului sau, de multe ori scazand sub limita minima de 7,35. In aceste conditii, alte zone ale corpului trebuie sa secrete anumite substante pentru a readuce sangele la media sa. Iar aceasta nu se poate face oricand si in orice fel, dupa cum vom vedea mai jos despre apa alcalina.
      Aciditatea coaguleaza sangele. Este o proprietate necesara a sangelui de a opri sangerarea cand ne taiem. Datorita acestei proprietati salvatoare, sangele se ingroasa pe masura ce imbatranim, sau cand acumulam mai mult acid (se blocheaza capilarele) cauzand proasta circulatie – prima cauza a bolilor degenerative. Si astfel au probleme toate organele. Dar toate organele muncesc pentru a pastra sangele cu un pH echilibrat – ele chiar sunt dispuse sa sufere agresiuni daca pot ‘apara’ astfel un pH minim de 7,35. Ceea ce se si intampla, din pacate.

      INIMA este ”micul stapan” al organismului uman. Pe parcursul vietii acest motor viu, care functioneaza neincetat, pompeaza tone de sange. Muschiul cardiac este supus unor suprasolicitari colosale mai mult decat alti muschi si deseori se epuizeaza prematur. Suprasolicitarea de baza o reprezinta trecerea timpului, proces care nu poate fi oprit.

    Restabilirea si intarirea muschiului inimii este o sarcina foarte importanta, nefiind simpla deloc, a carei neglijare are ca  pret  viata omului. Este posibil sa obligam inima sa lucreze cu ajutorul produselor chimice, dar cu riscul aparitiei unor efecte secundare. Cordul are nevoie sa fie alimentat la nivel celular cu vitamine, minerale, acizi grasi, elemente care-i asigura functionarea optima, iar noi vom putea trai linistiti. Pentru intretinerea oxigenarii la nivel celular este recomandat produsul natural CircuPhyt.

    Totodata, sunt importanti si urmatorii factori:

1. Dereglarea alimentatiei energetice a celulei. Ca si toate celelalte celule ale organismului uman,  celulele inimii au nevoie zilnic de o alimentatie echilibrata. Mancam de 3 ori pe zi, insa inima functioneaza in  continuu, de aceea celulele ei necesita o rezerva de energie, iar in cazul inexistentei unei astfel de rezerve, apar deseori probleme. Mecanismul de acumulare al energiei in celulele inimii depinde de prezenta in organism a Coenzimei Q10. Odata cu inaintarea in varsta productia de coenzima scade si aceasta substanta esentiala trebuie suplimentata.

2. Degradarea membranelor celulelor cordului, ca urmare a atacului radicalilor liberi, este una din cauzele principale ale imbatranirii celulare. Multi factori ai vietii cotidiene, incepand de la simplul bronzat si pana la fumat, sunt sursa unei avalanse de radicali liberi, care ataca celulele. Aceasta actiune distrugatoare necesita o protectie antioxidanta complexa a organismului si, in principal, a membranelor celulare. Acizii grasi nesaturati, omega, constituie baza membranelor celulare, asigurand organismul cu energie. Acesti compusi sunt esentiali pentru om, dar cantitatea asigurata din alimente este, de regula, insuficienta. Complexul natural Omega 3/60 si Omega 3-6-9, care au acizi grasi: omega 3 si omega 6, permite completarea aportului acestora din alimentatie, avand, totodata, o actiune antioxidanta pronuntata.

3. Stresul este una din cauzele cele mai raspandite ale dereglarii activitatii cardiace. Stresul epuizeaza considerabil resursele energetice ale celulei. Unul dintre cei mai eficienti si mai siguri antioxidanti, unic prin compozitia sa este Microhydrin Plus, care protejeaza membranele celulelor (in special a neuronilor) impotriva distrugerii, contribuind, totodata, la protectia organelor vitale ale organismului.

4. Potasiul – principalul element intracelular, exercita o actiune multipla asupra functionarii inimii. Deficitul acestuia duce la diverse dereglari, in primul rand, la dezvoltarea aritmiei. Deseori ”pierdem” potasiu in timpul stresului, consumului excesiv de sare, alcool, zahar, cafea. Importanta potasiului in reglarea functionarii inimii, vaselor, in asigurarea activitatii musculare, impune necesitatea suplimentarii acestuia din exterior, in forma usor asimilabila. Aceasta sarcina este solutionata cu succes prin administrarea produsului Taurina.

5. Insuficienta apei in organism duce, in cazuri extreme, la coagularea sangelui si cresterea sarcinii asupra muschiului cardiac, ceea ce duce la aparitia numeroaselor probleme. Este necesara mentinerea in organism a unei balante optime de rezerve de apa, consumand, de preferinta, apa calitativa biodisponibila.

    Eficienta aplicarii programului creste daca produsele sunt baute cu apa biologic activa CORAL-MINE, ce contine minerale alcalinizatoare. Aceasta apa are proprietati biologice imbunatatite (tensiune superficiala scazuta, pH alcalin 8-8,5/l apa, potential de oxido-reducere negativ), care corespund necesitatilor celulelor organismului. Apa structurata CORAL-MINE este imbogatita cu minerale si are un gust placut.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Antistres MindSet
           Antistres MindSet  (90 capsule) NOU! ..
AquaOx antioxidant vegetal
            AquaOx antioxidant vegetal (60..
Baton cu spirulina si cacao
      Baton cu spirulina si cacao (38 g)     &nb..
Baton proteic cu afine
             Baton proteic cu afine (38 g) NOU! Cumpa..
Baton proteic cu banane si mango
             Baton proteic cu banane si mango (38 g) ..
Baton proteic cu chlorella
      Baton proteic cu chlorella (38 g) NOU! Cumpara acum Baton prot..
Baton proteic cu mere
             Baton proteic cu mere (38 g) NOU! Cumpara ac..
Baton proteic cu migdale
      Baton proteic cu migdale (38 g)    NOU! Cumpara..
Baton proteic cu nuci macadamia si spirulina
         Baton proteic cu nuci de macadamia si spirulina ..
Baton proteic cu visine
              Baton proteic cu visine (38 g)   &..
Calmant Evening Formula
           Calmant Evening Formula  (60 capsule) ..
Cardio BP Phyto Control
           Cardio BP Phyto Control  (90 capsule)   &n..
Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club