SISTEM IMUNITAR

SISTEM IMUNITAR

    Organismul uman este un biosistem deschis unic, cu proprietati de auto-reglare si auto-restabilire, care efectueaza un schimb permanent cu mediul extern. In apararea organismului impotriva patrunderii formelor de viata straine il are imunitatea – un sistem defensiv al celulelor individului impotriva materialului genetic al diverselor forme biologice de viata. Numai asa in natura exista posibilitatea pastrarii imunitatii. In uterul matern copilul nu are imunitate, si numai dupa nastere el primeste programul biologic de aparare, care se pastreaza pentru toata viata. Dupa nastere, in primele 3 ore de viata, copilul primeste un program pe baza de informatii si cu ajutorul imunoglobinei, care face parte din compozitia acestuia, se poate bucura de ”prima hrana” – Colostrul. In cazul in care copilul nu este hranit cu colostru matern, imunitatea sa se va forma sub actiunea laptelui, fiind mai putin eficienta.

1. Agresiunea bacteriilor, virusilor, fungilor, precum si a altor paraziti si protozoare. In ultimul timp se observa o agresiune crescuta a lumii celulare: chiar si bacteriile, considerate pana nu demult conventional patogene, au inceput sa manifeste agresivitate.Gheara pisicii intareste imunitatea si sustine tonusul general al organismului. La baza actiunii sale se afla imunocorectorii – esentiali in pierderea fortelor, slabiciune, activitate redusa (liana de Peru, ceaiul verde, radacina de brusture), care exercita actiune generala fortifianta, cresc rezistenta sistemului imunitar la diversi factori ai mediului ambiant, reduc reactiile alergice si inflamatoare.

2. Alimentele procesate intensiv, fara enzime, care contin o gama larga de aditivi, din cei aproximativ 300 admisi a fi utilizati pentru industria alimentara cum ar fi conservanti, stabilizatori, coloranti, agenti de afanare etc. Principala substanta a fructului de papaya este papaina – cea mai importanta dintre cele sase enzime secretate de planta. Actiunea sa este similara cu cea a enzimelor secretate de organismul uman, de aceea mai este denumita si „pepsina vegetala”. Particularitatea papainei consta in faptul ca aceasta este activa atat in medii acide, cat si in cele neutre si alcaline. Un complex unic de enzime este produsul Assimilator contribuie  la distrugerea microorganismelor proteice patogene fortificand protectia imunitara a organismului. Ultimate este un complex echilibrat de vitamine, minerale si componente vegetale, care permite compensarea deficitului de substante nutritive, impiedica aparitia hipovitaminozei, contribuind la normalizarea activitatii organelor si tesuturilor vitale.

 3. Bauturile (acide, dulci, carbogazoase, cu indulcitori) care deregleaza homeostaza (echilibrul mediului intern). Ele intoxica mediul hidric al spatiilor celulare si intracelulare, distrugand imunitatea. Concentratul din ser proteic este un produs alimentar valoros, care contine 85% proteina pura. Din punct de vedere al calitatii, proteinele din ser sunt superioare tuturor celorlalte proteine de origine vegetala si animala. Shake-urile de ciocolata, vanilie, zmeura si Vegan Shake asigura prin complexul de vitamine, minerale si aminoacizi necesarul zilnic organismului pentru a desfasura activitatea fara stari de epuizare. Tensiunea superficiala a apei detine un rol important in procesele oxido-reducatoare din organism. O apa „mai lichida” participa in mod mai activ la scindarea substantelor biologice si se poate prepara cu produsul HydraCel. Apa intracelulara si intercelulara are o tensiune superficiala destul de redusa.

4. Insuficienta microelementelor esentiale, in special a celor de baza, cum sunt, spre exemplu, zincul si seleniul. Zincul este unul din microelementele cele mai importante din organismul uman. El intra in compozitia multor substante biologic active. Participa la functionarea a peste optzeci de enzime. Insuficienta zincului in alimentatie este un aspect foarte ingrijorator, intrucat completarea rezervei de zinc se realizeaza in mare parte din alimentatie. Practic, suntem nevoiti sa ne completam ratia alimentara cu zinc biodisponibil. Seleniul este, de asemenea, un element esential pentru protectia celulara. Intra in compozitia enzimei glutation peroxidaza, care protejeaza celulele de atacurile radicalilor liberi.

5. Moleculele radicalilor liberi, care ataca membranele lipidice-grase ale celulelor si provoaca reactii de oxidare peroxidica a lipidelor, care intra in componenta membranelor, ducand la moartea celulelor. Un alt factor, care stimuleaza intarirea imunitatii, este antioxidantul complex Activin, care reprezinta un complex de substante biologic active naturale, vitaminele C, E, A, minerale, adaptogeni: ginseng, laptisor de matca etc.  In organismul nostru se formeaza in permanenta radicali liberi – produsi neoxidati ai schimbului de substante. Influenta negativa a acestora se manifesta prin accelerarea proceselor de imbatranire ale organismului, scaderea imunitatii, aparitia diverselor afectiuni. O sustinere puternica in lupta impotriva radicalilor liberi o ofera organismului, antioxidantii. Microhydrin Plus este o puternica sursa de antioxidanti existenti, intrucat combina efectul pozitiv al microhidrinei si puterea antioxidantilor vegetali, produsul poseda un spectru extrem de larg in actiuni benefice.

6. Insuficienta hidratare, care duce la coagularea sangelui. Eficienta aplicarii programului creste daca produsele sunt baute cu apa biologic activa Coral-Mine, ce contine minerale alcalinizatoare. Aceasta apa are proprietati biologice imbunatatite (tensiune superficiala scazuta, pH alcalin 8-8,5/l apa, potential de oxido-reducere negativ), care corespund necesitatilor celulelor organismului. Apa structurata Coral-Mine este imbogatita cu minerale si are un gust placut.   

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Cardio BP Phyto Control
           Cardio BP Phyto Control  (90 capsule)   &n..
Carnitina
              Carnitina (18..
Circuphyt
           Circuphyt  (60 capsule) NOU! Cumpara acum ..
Gheara pisicii
           Gheara pisicii (60 capsule) &nbs..
Kelp
             Kelp (100 comprimate)      &nb..
Magneziu
             Magneziu (90 capsule)     &nbs..
ParaFight Antiparazitar
       ParaFight Antiparazitar (90 capsule)      &nbs..
Pentokan Potasiu efervescent
           Pentokan Potasiu efervescent  (20 pastile efer..
Radacina de lemn dulce
        Radacina de lemn dulce (100 capsule)   &..
Scoarta de arborele furnicilor cu mate Pau D’Arco BIO
             Scoarta de arborele furnicilor cu mate BIO Pau D’..
Scoarta de arborele furnicilor cu seleniu Pau D’Arco
             Scoarta de arborele furnicilor cu seleniu Pau D’A..
Scoarta de arborele furnicilor Pau D’Arco
            Scoarta de arborele furnicilor Pau D’Arco&nbs..
Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club