SISTEM REPRODUCTIV FEMININ

SISTEM REPRODUCTIV FEMININ

Cele mai raspandite cauze in procesele inflamatorii ale sistemului reproductiv feminin sunt boli de provenienta bacteriana, virala si micotica.

1.In acest sens, sunt deosebit de periculoase infectiile care decurg in mod ascuns, precum chlamidiaza, ureoplasmoza, gardnereloza etc. Luand in considerare posibilitatea prezentei infectiei in organism, un aport benefic nebanuit il au remediile antibacteriene si antiinflamatoare  naturale cu actiune complexa. Unul din mijloacele eficiente de provenienta naturala, care are un larg spectru antibacterian, antiviral, antimicotic, dovedit prin utilizarea sa in medicina populara de-a lungul anilor, este Pau D’Arco cu seleniu.

2. Alimentatia neechilibrata duce la epuizarea rezervelor de vitamine si minerale, care raspund de nivelul hormonal al organismului feminin. In consecinta, se observa dereglarea productiei de hormoni, care duce la deficiente in functionarea sistemului reproductiv. Oamenii de stiinta considera ca fiind extrem de necesar pentru femei aportul de vitamina Evitamina A, coenzima Q10, precum si cel de lecitina. Aceste substante au un rol activ in toate procesele, care se petrec in sistemul reproductiv. Phycotene este un produs natural, dezvoltat pe baza algelor marine: spirulina si dunaliella, care mareste protectia antioxidanta. Continutul de β-caroten in dunaliella este de 100 de ori mai mare decat in morcov.

3. Dezechilibrarea functionarii organelor reproductive, legata de factori multipli, inclusiv de natura ecologica, toxica, psihologica si altele. Phycotene exercita o actiune armonioasa asupra organismului feminin. Plantele care intra in componenta sa contribuie la imbunatatirea fondului hormonal si restabilesc alte functii ale sistemului reproductiv.

4. Enzimopatiile genereaza afectiuni inflamatorii, care necesita tratamente complexe, ce nu au intotdeauna efectele scontate; deseori se formeaza  chisturi, apare predispozitia alergica a organismului care se rasfrange in mod negativ asupra sanatatii sistemului reproductiv feminin si asupra functiei de nastere, in special. Enzima vegetala papaya are actiune de intinerire, restabileste imunitatea, exercita o actiune de absorbtie si antiinflamatoare, are efect hipoalergic. Crema Gest One este un remediu cosmetic profilactic cu fitoestrogeni naturali. Utilizarea zilnica a cremei contribuie la solutionarea problemelor cauzate de dereglarile echilibrului hormonal

5. Insuficienta apei in organism duce la incetarea prematura a functiilor sistemului reproductiv. Eficienta aplicarii programului creste daca produsele sunt baute cu apa biologic activa H 500, ce contine minerale alcalinizatoare. Aceasta apa are proprietati biologice imbunatatite (tensiune superficiala scazuta, pH alcalin 8-8,5/l apa, potential de oxido-reducere negativ), care corespund necesitatilor celulelor organismului. Apa structurata Coral-Mine este imbogatita cu minerale si are un gust placut.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Coenzima Q10
           Coenzima Q10 (60 capsule)      N..
Coral Mine
      Coral Mine (10 pliculete 1 g)      NOU! Cumpara acum..
Menopauza PhytoMix pentru femei
                &n..
Prenatal pentru mama si copil
                  Prenatal (30 capsule..
Scoarta de arborele furnicilor cu seleniu Pau D’Arco
             Scoarta de arborele furnicilor cu seleniu Pau D’A..
Wellness Detoxifiere
      Wellness Detoxifiere      NOU! Cumpara acum Wellness..
Wellness HydraMax
      Wellness HydraMax      *Notă importantă - Beneficiaț..
Complex vegetal cu minerale si vitamine Ultimate
              Complex veget..
Lucerna Alfalfa
             Lucerna Alfalfa (120 comprimate)   ..
Papaya
               Papaya (100 ..
Program natural Colo-Vada Light
        Program natural Colo-Vada Light (14 zile) *Notă im..
Tasty B Complex
              Tasty B Complex (30 tablete masticabile) &nb..
Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club