SISTEM REPRODUCTIV MASCULIN

SISTEM REPRODUCTIV MASCULIN

    Pentru asigurarea sanatatii reproductive si longevitatii masculine active trebuie intreprinse masuri profilactice regulate pentru sustinerea sistemului reproductiv si a organismului in general cu hrana asimilata la nivel celular.O influenta negativa asupra functiei de reproducere pe langa factorii de stres sunt si afectiunile inflamatorii ale prostatei care pot aparea datorita unor factori cum ar fi:

1. Principala cauza, de regula, o reprezinta bacteriile corelate cu infectia micotica in glanda prostatica. O conditie importanta pentru restabilirea functiilor este folosirea unor produse naturale, verificate si eficiente, ca de exemplu Pau D’Arco, care stimuleaza combaterea proceselor inflamatorii din tesuturile glandei prostatice.

2.. Manifestarile reminiscente, sub forma de cicatrice, chisturi si diverse dereglari structurale sunt urmari ale proceselor inflamatorii in glanda prostatica. Combinatia de plante 11, care are in compozitia sa radacina de nalba-mare, fructe de ienupar, radacina de ghimbir si ardei de Cayenne, imbunatateste functia uroexcretoare, combate procesele inflamatorii, activizeaza protectia celulara la nivelul rinichilor si sistemului uroexcretor.

3. Fenomenele de retentie in rinichi si vezica urinara, legate de procesele inflamatorii, mentin, de regula, nivelul general al infectarii organismului. Gotu Kola sporeste capacitatea de efort fizic al organismului, intareste musculatura neteda, imbunatateste potenta, contribuie la eliminarea proceselor de retentie din zona bazinului mic.

4. Alimentatia neechilibrata, mai ales, insuficienta unei serii de minerale specifice pentru organismul masculin, contribuie la dereglarea fondului hormonal. Acest lucru este evident in special la persoanele adulte si in varsta. In mod traditional, unul dintre cele mai utile minerale pentru barbati este considerat zincul, care intra in compozitia hormonului masculin, testosteronul.

5. Scaderea imunitatii. Protectia celulara antioxidanta este foarte importanta pentru mentinerea fondului hormonal si protectia organismului masculin impotriva infectiilor. Unul dintre cei mai eficienti antioxidanti naturali, care protejeaza celula impotriva radicalilor liberi, este MICROHYDRIN.

6. Insuficienta apei in organism poate contribui la pierderea prematura a functiei reproductive. Eficienta aplicarii programului creste daca produsele sunt baute cu apa biologic activa Coral-Mine, ce contine minerale alcalinizatoare. Aceasta apa are proprietati biologice imbunatatite (tensiune superficiala scazuta, pH alcalin 8-8,5/l apa, potential de oxido-reducere negativ), care corespund necesitatilor celulelor organismului. Apa structurata Coral-Mine este imbogatita cu minerale si are un gust placut.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Gotu Kola
           Gotu Kola (60 comprimate)  ..
Scoarta de arborele furnicilor cu seleniu Pau D’Arco
             Scoarta de arborele furnicilor cu seleniu Pau D’A..
Scoarta de arborele furnicilor Pau D’Arco
            Scoarta de arborele furnicilor Pau D’Arco&nbs..
Zinc organic
          Zinc organic (100 comprimate)     NOU!..
Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club