SISTEM RESPIRATOR

SISTEM RESPIRATOR

    Potrivit datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, afectiunile organelor respiratorii se afla pe primul loc in clasamentul imbolnavirilor, depasindu-le chiar si pe cele cardiace. Se inregistreaza o rata crescuta atat a afectiunilor cronice (bronsita cronica, astmul bronsic), cat si a celor acute (bronsita acuta, pneumonia). Un numar mare de oameni contacteaza afectiuni respiratorii virale acute, de cateva ori pe an. De functionarea normala a sistemului respirator depinde nu doar aprovizionarea fiecarei celule, tesut cu oxigen si eliminarea dioxidului de carbon; functiile sistemului respirator sunt foarte variate: mentinerea nivelului optim al balantei termice, protectia organismului impotriva factorilor nefavorabili ai mediului ambiant, secretia unui sir de substante biologic active etc.

1. Nu este un secret ca aerul pe care il respiram contine emisii de la intreprinderile industriale, gaze de esapament de la mijloacele de transport, praf cu actiune toxica si alergizanta. Mai mult de atat, o mare parte din populatie isi completeaza mediul toxic (atat pentru ei, cat si pentru cei din jur) cu un alt factor de risc – rasinile cancerigene, continute in fumul de tigara. Toti acesti factori suprasolicita activitatea  plamanilor  de eliminare a toxinelor, atat de provenienta interna, cat si de provenienta externa. O conditie importanta pentru restabilirea functiilor respiratorii, atat in cazul afectiunilor acute, cat si a celor cronice, este eliminarea senzatiilor dureroase, a iritatiilor si spasmelor. Trebuie stimulat afluxul de sange spre organul bolnav, curatindu-l totodata, trebuie asigurata expectoratia din caile respiratorii si usurata respiratia.

2. Alimentatia incorecta si neechilibrata duce la insuficienta in organism a vitaminelor si mineralelor. In consecinta, scade activitatea sistemului imunitar, care asigura protectia antibacteriana si antivirala a organismului. Actiunea antivirala a produsului Pau D’Arco cu seleniu este deja renumita. Inca din antichitate, vechii incasi foloseau scoarta de arborele furnicilor ca remediu curativ. Unul dintre cele mai utilizate produse cu actiune antibacteriena, datorita spectrului sau larg de actiune dovedit, este argintul coloidal, care actioneaza aproape asupra tuturor microorganismelor patogene. Mai mult de atat, spre deosebire de antibioticele chimice, Silver-Max nu distruge microflora benefica intestinului.

3. Factorii naturali nefavorabili, epidemiile, poluarea mediului inconjurator, situatiile de stres scad imunitatea. Radacina de lemn dulce exercita efect imunomodular si tonifiant, avand o influenta benefica asupra functiei bronhiilor. Produsul are actiune antiinflamatoare si antialergica. Procesul de insanatosire se desfasoara mai rapid daca organismul primeste o cantitate suficienta de vitamine si microelemente. Phytoguard este bogat in vitaminele A si C, contine mult fier, stimuleaza imunitatea si imbunatateste calitatea sangelui. Usturoiul, este folosit inca din timpuri stravechi ca antibiotic natural pentru tratarea si profilaxia afectiunilor organelor respiratorii. Usturoiul contine o mare cantitate de vitamine, precum si uleiuri eterice, fitoncide si iod. Imbunatateste functionarea tractului gastrointestinal si contribuie la refacerea imunitatii.

4. Deshidratarea organismului scade in mod semnificativ cantitatea mucozitatilor, schimbandu-le consistenta, ingreunand expectoratia acestora, favorizand dezvoltarea bolilor alergice. Eficienta aplicarii programului creste daca produsele sunt baute cu apa biologic activa H 500, ce contine minerale alcalinizatoare. Aceasta apa are proprietati biologice imbunatatite (tensiune superficiala scazuta, pH alcalin 8-8,5/l apa, potential de oxido-reducere negativ), care corespund necesitatilor celulelor organismului. Apa structurata Coral-Mine este imbogatita cu minerale si are un gust placut.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Argint coloidal
         Argint coloidal (118 ml)      ..
Argint coloidal
       Argint coloidal (236 ml)      &..
ParaFight Antiparazitar
       ParaFight Antiparazitar (90 capsule)      &nbs..
Radacina de lemn dulce
        Radacina de lemn dulce (100 capsule)   &..
Scoarta de arborele furnicilor cu seleniu Pau D’Arco
             Scoarta de arborele furnicilor cu seleniu Pau D’A..
Scoarta de arborele furnicilor Pau D’Arco
            Scoarta de arborele furnicilor Pau D’Arco&nbs..
PhytoGuard PRO pentru stări de răceală
              PhytoGuard PRO (30 capsule)  ..
Phytoviron
        Phytoviron (500 ml)    *Notă importantă ..
Vitamina D3 lipozomal lichida
                Vitamina D3 lipozomală pentru absorb..
Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club