Transport si taxe de expediere

Livrarea se efectueza numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul serviciului de curierat rapid FanCourier.

Livrarea coletelor se realizeaza in 24 de ore de la preluarea coletelor de catre firma de curierat pentru comenzile efectuate de Luni pana Vineri in intervalul orar 9:30-14:30.

Comenzile efectuate dupa ora 14:30 de Luni pana Joi vor ajunge la destinatar in 48 de ore, iar pentru comenzile efectuate dupa ora 14:30 Vineri si in weekend vor fi procesate Luni şi vor ajunge la destinatar in cursul zilei de Marti.

Livrarea coletelor la destinatar se efectueaza de catre servicul de curierat de Luni pana Vineri in intervalul orar 9:00 - 17:00 (ora locala) si Sambata in intervalul 09:00 – 10:00 (ora locala).

Reexpedierea unui colet care a fost returnat expeditorului dupa prima expeditie se va putea realiza doar dupa ce se va achita in avans contravaloarea coletului care urmeaza sa fie retrimis catre acelasi destinatar, incluzand in contravalorea coletului si taxele de transport tur-retur pentru prima expeditie.

Taxele de expediere ale coletelor:

- pentru comanda in valoare de la 0,01 RON pana la 299,99 RON, destinatarul achita contravaloarea taxelor de transport, livrarea in Bucuresti pretul este de 15,00 RON și  livrarea in tara pretul este de 21.00 RON (in aria de acoperire a companiei de curierat).

- pentru comanda in valoare mai mare de 300,00 RON toate taxele legate de expedierea coletului sunt GRATUITE.

Livrare coletelor in afara ariei de acoperire FanCourier:

- pentru o comanda extrazonala (in afara ariei de acoperire a companiei de curierat) in valoare mai mica de 500 RON destinatarul achita taxele extrazonale 0.80RON/km exterior.

- pentru o comanda extrazonala in valoare mai mare de 500 RON toate taxele legate de expedierea coletului sunt GRATUITE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club