WELLNESS

WELLNESS

     WELLNESS - CONCEPT DE SANATATE IN 5 PASI PENTRU O VIATA ACTIVA

   Conceptul aduce valoroasa contributie in procesul de restabilire si mentinere a sanatatii, reprezentand baza unei vieti lungi, active si incarcate cu emotii pozitive.

     Sanatatea este unul dintre cele mai valoroase daruri oferite de catre natura omului inca din primele clipe de viata. Din pacate, multi dintre noi nu pretuiesc acest dar fara a constientiza consecintele care vor urma in momentul degradarii starii de sanatate. Involuntar, ne degradam singuri starea de sanatate, iar in momentul in care resimtim consecintele adverse ale actiunilor noastre suntem nevoiti sa luam masuri rapide si costisitoare pentru a ne recastiga ceea ce am pierdut cu usurinta. Factorii nocivi care duc la accentuarea problemelor de sanatate sunt astazi reprezentati de conditiile de trai: poluarea intensa a mediului ambiant, catastrofele tehnogene, radiatiile, alimentatia nesanatoasa.

     Aflati in fata unor probleme de sanatate, ne punem toata speranta in ultimele realizari ale medicinei. Dar nici o realizare a medicinei n-o sa ne recupereze sanatatea suta la suta pana nu vom constientiza ca trebuie sa avem grija de ea si s-o mentinem in mod rational.

     Toti suntem constienti de faptul ca mentinerea si imbunatatirea permanenta a sanatatii noastre este imposibila fara un mod de viata sanatos. Deprinderea cultului sanatatii poate fi un proces placut si creativ in acelasi timp. Insanatosindu-ne organismul, devenim persoane dezvoltate armonios, invatand sa convietuim in pace cu noi insine si cu lumea inconjuratoare.

 

     Specialistii in domeniul alimentatiei sanatoase, nutritiei si a modului sanatos de viata sunt de acord in urmatoarea privinta: exista cativa factori care joaca un rol determinant in mentinerea sanatatii si acesti factori pot fi respectati cu usurinta.

 

    PASUL 1 - HIDRATAREA ORGANISMULUI

    PASUL 2 - DEPARAZITAREA ORGANISMULUI

    PASUL 3 - DETOXIFIEREA ORGANISMULUI

    PASUL 4 - NUTRITIA ORGANISMULUI

    PASUL 5 - PROTECTIA ORGANISMULUI

 

         WELLNESS reprezinta conceptul de schimbare a atitudinii, prin constientizarea valorii de a ne pastra sau imbunatatii starea de sanatate. Atitudinea fata de sanatate noastra este respectul fata de noi insine si fata de cei care ne sunt aproape.

        Probabil că majoritatea dintre noi știm deja cât de grave sunt acțiunile radicalilor liberi pentru organism pe termen lung și faptul că aceștia creează stresul oxidativ și sunt cauza celor mai multe dezechilibre metabolice. De aceea, antioxidanții au fost studiați cu interes de mii de oameni de știință. Dr. Robert Thiedemann este cercetător în domeniul biologiei moleculare și dezvoltatorul unuia dintre cei mai puternici antioxidanți din lume.

       De ce sunt importanti antioidanti H-500 si Microhydrin pentru organism?

 

 

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Antioxidant H 500
              Antioxidant H 500 (120 capsule) ..
Antioxidant H 500
          Antioxidant H 500 (60 capsule)    ..
Antistres MindSet
           Antistres MindSet  (90 capsule) NOU! ..
AquaOx antioxidant vegetal
            AquaOx antioxidant vegetal (60..
Argint coloidal
         Argint coloidal (118 ml)      ..
Argint coloidal
       Argint coloidal (236 ml)      &..
Baton cu spirulina si cacao
      Baton cu spirulina si cacao (38 g)     &nb..
Baton proteic cu afine
             Baton proteic cu afine (38 g) NOU! Cumpa..
Baton proteic cu banane si mango
             Baton proteic cu banane si mango (38 g) ..
Baton proteic cu chlorella
      Baton proteic cu chlorella (38 g) NOU! Cumpara acum Baton prot..
Baton proteic cu mere
             Baton proteic cu mere (38 g) NOU! Cumpara ac..
Baton proteic cu migdale
      Baton proteic cu migdale (38 g)    NOU! Cumpara..
Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club