PASUL I - HIDRATAREA ORGANISMULUI

PASUL I - HIDRATAREA ORGANISMULUI

     APA reprezinta sursa primordiala a sustinerii si mentinerii vietii pe planeta, dar numai apa de inalta calitate constituie instrumentul principal in restabilirea si intarirea sanatatii. In decursul intregii vieti, apa este imperios necesara pentru creșterea și dezvoltarea fiecarei celule a organismului nostru.

     La nastere, organismul copilului contine peste 80% apa, in organismul unui adult ponderea apei este de pana la 70%. Centrul activitatii noastre intelectuale – creierul – contine apa in proportie de 90% si este foarte sensibil la deshidratare.

     Odata cu inaintarea in varsta, continutul de apa din organism scade pana la 60-65%,adica imbatranirea nu este altceva decat procesul pierderii de catre organism a umiditatii proprii, atat inter- cat si intracelular.

     Forma fiziologica a consumului de lichide reprezinta 30-40 ml/kg-corp/zi. Rolul apei pentru organismul nostru este foarte important, intrucat toate procesele metabolice se desfasoara in exclusivitate in mediu lichid. Sangele, limfa, lichidul inter- si intracelular, saliva, transpiratia, sucul gastric, bila, urina – toate acestea reprezinta solutii de diverși metaboliti.

     Schimbul permanent de lichide, precum si concentratia permanenta a substantelor active in compozitia acestora, mentine echilibrul hidro-salin al mediului interior al organismului, asigura transportul compușilor

nutritivi spre toate celulele, creste rezervele energetice, contribuie la eliminarea rapida a toxinelor din organism, accelereaza refacerea.

     Hidratarea fiecarei celule a organismului si stabilizarea functionarii tuturor proceselor fiziologice o poate asigura doar aportul zilnic de apa, apropiata ca structura de apa intracelulara. Apa, pe care o consumam in fiecare zi, are o structura diferita de cea care se regasește in organismul uman. Bauturile carbogazoase sau alcoolice consumate in exces, cafeaua, ceaiul, unele sucuri imbuteliate care contin conservanti, coloranti, sau alti aditivi de sinteza contribuie mai mult la eliminarea rapida a lichidului, decat la asimilarea acestuia, cauzand astfel dereglarea echilibrului hidro-salin si aparitia unor grave afectiuni.

     Primele simptome ale deshidratarii sunt senzatia permanenta de sete, oboseala, cresterea pulsului, marirea temperaturii corpului, dereglarea ritmului cardiac, dureri musculare si articulare, uscarea pielii, deteriorarea parului si unghiilor.

     Este necesara mentinerea in organism a unei balante optime de rezerve de apa, consumand, de preferinta, APA BIOLOGIC ACTIVA. Aceasta caracteristica poate fi obtinuta prin utilizarea produselor Coral Mine, H -500, Microhydrin  sau la pret redus pachetul HydraMax care, adaugate in apa inainte de consum, contribuie la imbunatatirea proprietatilor fizico-chimice ale acesteia, la imbogatirea apei cu un intreg complex de saruri minerale si vitamine, necesare bunei functionari a mai multor organe si sisteme vitale, la normalizarea echilibrului acido-bazic, exercitand actiune de imbunatatire a starii generale de sanatate organismului.

 

Pasul 1 - CE INSEAMNA HIDRATAREA CU APA BIOLOGIC ACTIVA A ORGANISMULUI?

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Antioxidant H 500
          Antioxidant H 500 (60 capsule)    ..
Antioxidant H 500
              Antioxidant H 500 (120 capsule) ..
Coral Mine
      Coral Mine (10 pliculete 1 g)      NOU! Cumpara acum..
Coral Mine
     Coral Mine (30 pliculete 1 g)      NOU! Cumpara ..
Wellness HydraMax
      Wellness HydraMax      *Notă importantă - Beneficiaț..
Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club