PASUL IV - NUTRITIA ORGANISMULUI

PASUL IV - NUTRITIA ORGANISMULUI

     Nutritia organismului reprezinta hrana pe care o dam celulelor organismului care formeaza tesuturile din care sunt construite organele. Nutritia este prezentata ca al patrulea procedeu pentru ca numai la acest nivel am reusit sa obtinem un organism curat in interior si un sange fluid care cresc capacitatea de absorbtie la nivel celular de pana la 90%.

    Alimentatia corecta, atent aleasa, constituita din produse cu inalta calitate nutritionala, este absolut necesara pentru mentinerea sanatatii la nivel optim. O buna alimentatie creeaza conditiile pentru dezvoltarea fizica si mentala optima, mentine capacitatea crescuta de munca, reprezinta un factor esential de rezistenta la actiunile nefavorabile asupra organismului.

     Din pacate, ritmul alert al vietii moderne si progresul tehnico-stiintific au schimbat din radacina atat caracterul alimentatiei noastre, cat si calitatea hranei.

     De multe ori, mancam mult si prost, considerand ca astfel vom putea asigura celulelor noastre hrana echilibrata necesara. Specialistii sustin ca astazi multe dintre produse contin calorii „goale”. Stiati acest lucru?

     Vrem ca organismul nostru sa lucreze mai intens, mai bine, mai mult … si totusi il hranim cu calorii„ goale”!

     In zilele nostre, calitatea produselor alimentare este de multe ori amenintatoare. Produsele pe care le consumam sunt cultivate pe soluri epuizate, prelucrate cu ingrasaminte chimice, posedand calitati nutritive reduse la un nivel caloric crescut, diversi aditivi alimentari si coloranti artificiali.

     Legumele si fructele arata atat de bine pe rafturile din magazine si piete. Multe dintre ele sunt suprasaturate de pesticide, stimulatori si alte chimicale care omoara nu doar bacteriile de putrefactie, ci si flora benefica a organismului si celulele sanatoase.

    Este cunoscut deja faptul ca pesticidele sunt toxice pentru sistemul nervos, provoaca dezechilibru hormonal si pot deveni cauza dereglarii activitatii creierului la copii. Cercetarile scolii alimentatiei publice din Harward au observat ca acei copii care au fost supusi actiunii pesticidelor, erau predispusi unui risc mai ridicat de dezvoltare a sindromului deficitului de atentie si hiperactivitatii.

     Suplimentele alimentare au o contributie valoroasa in viata noastra, compensand carentele alimentatiei incorecte si contribuind la cresterea calitatii vietii. In afara de neutralizarea fara probleme a deficitului de vitamine, micro- si macroelemente, fermenti, necesare unui organism sanatos, nutrientii ofera posibilitatea organismului sa functioneze la capacitate maxima, dar fara efort considerabil.

    Pina la urma, a invata sa combinam alimentatia obisnuita cu suplimentele alimentare, pentru cei care isi doresc o alimentatie de o calitate buna si echilibrata, este o necesitate in ziua de azi, si nici pe departe un capriciu.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
AquaOx antioxidant vegetal
            AquaOx antioxidant vegetal (60..
Baton cu spirulina si cacao
      Baton cu spirulina si cacao (38 g)     &nb..
Baton proteic cu afine
             Baton proteic cu afine (38 g) NOU! Cumpa..
Baton proteic cu banane si mango
             Baton proteic cu banane si mango (38 g) ..
Baton proteic cu chlorella
      Baton proteic cu chlorella (38 g) NOU! Cumpara acum Baton prot..
Baton proteic cu mere
             Baton proteic cu mere (38 g) NOU! Cumpara ac..
Baton proteic cu migdale
      Baton proteic cu migdale (38 g)    NOU! Cumpara..
Baton proteic cu nuci macadamia si spirulina
         Baton proteic cu nuci de macadamia si spirulina ..
Baton proteic cu visine
              Baton proteic cu visine (38 g)   &..
Spirulina Premium
            Spirulina (200 comprimate) ..
Wellness Nutritie Zi de Zi
      Wellness Nutritie Zi de Zi *Notă importantă - Beneficiați de pretur..
Assimilator
           Assimilator (90 capsule) NO..
Toate preturile contin TVA ANPC CostiDesign Agency Ecommerce

Site-ul utilizeaza materiale de pe site-ul oficial Coral Club